Orvosi vélemények
 

Nyitólap
Vissza
Orvosi értékelés I.
Orvosi értékelés II.
Orvosi vélemények

 

Szent Imre Kórház, Kardiológia

„A Cardy EKG rendszert - melyet osztályunkon kipróbáltunk - mérési és diagnosztikai szempontból is alkalmasnak tartjuk arra, hogy az EKG felvételt igénylő kardiológiai betegségekben a jelenlegi lehetőségeken túl, segítse a beteget kezelő orvost a pontos diagnózis felállításában ill. a kezelés megtervezésében. A készülék otthoni körülmények között is elkészíthető és jól értékelhető EKG felvételek készítését teszi lehetővé. A Cardy KEG készülék diagnosztikai pontossága megfelel a nemzetközi standardoknak. Differenciál diagnosztikai algoritmusa, terápiás javaslatai mértéktartóak, segítik a kezelőorvos munkáját. Úgy vélem, hogy a készülék alkalmazásával népegészségügyi szempontból az egyik legfontosabb betegségcsoport, a cardiológiai betegségek korai felismerése javulni fog, a kezelőorvos a pontos adatok birtokában racionálisabb kezelést tud elkezdeni ill. a pontos adatok alapján megalapozottan küldheti a beteget szükség esetén kórházi kezelésre.

Budapest, 2003. Február 16.”

Prof. Dr. Tenczer József
Osztályvezető főorvos
Az orvostudományok doktora
MKT Arithmia és Pacemaker munkacsoport elnöke

 

Budai Irgalmasrendi Kórház, Kardiológia

... „Kardiológiai probléma esetén alapvető fontosságú az EKG mérés és értékelés. Az adekvát döntés meghozatalának előfeltétele a pontos diagnózis. Ehhez megbízható partner lehet a Cardy EKG rendszer, melynek mérési és diagnosztikai pontossága - bár ára töredéke a hasonló célú rendszereknek -megfelel a nemzetközi standardoknak. Osztályunkon 2002. Októbere óta szerzett tapasztalataink alapján a Cardy diagnosztikai rendszer alkalmas arra, hogy mind rendelői mind otthoni körülmények között megfelelően pontos mérés és diagnózis készüljön.

Budapest, 2003.február 5.”      

Dr. Tomcsányi János
Osztályvezető főorvos
az orvostudományok kandidátusa

 

Országos Alapellátási Intézet

 „Intézetünk...az alapellátásban dolgozó kollégák továbbképzésében az egyik fő hangsúlyt a keringési betegségek prevenciójára és kezelésére helyezi az idei évben. Ennek az oktató, tudatformáló munkának fontos összetevője lesz az a kardiológiai szakértői rendszer, melyet felkérésünkre a legelismertebb hazai szakemberek állítanak össze. Az oktató rendszer része egy új kardiológiai prevenciós programnak, melyet Intézetünk 2002-ben felkarolt, és amelynek egyik megvalósítási lehetőségét az EKG vizsgálatok és kiértékelések széleskörű elterjesztésében látjuk. A program egy új találmány, az otthoni EKG mérést és kiértékelést lehetővé tevő Cardy köré épül fel, mely magas műszaki és orvosi színvonalon, de elérhető áron segíti a megelőzést, illetve a gondozást. Ugyanakkor a korszerű műszer és a szofisztikált szakértői rendszer háziorvosi használata erősíti a praxis tekintélyét, ami számunkra szintén elsőrendű fontosságú.

Budapest, 2003. február 4.”

Dr. Balogh Sándor
Főigazgató

Előző Vissza

..:| Nyitólap | Lelet | Diagnózis kategóriák | Cardy Med elemei | Cardy Prestige | Műszaki jellemzők | Közlemények |:..

Legutolsó módosítás dátuma:  2004.11.21. © Docinfo
Webdizájn - (C)saba